Chic Urban Wear Woven Cupro Fiber T-shirt Lengan Pendek Hoodie

Katrangan singkat:

Detail Produk:
Kain tenun cupro ringan
Lengan pendek
Gulung pundhak
Kegedhen pas
Komposisi: 100% serat cupro


Detail Produk

Tag produk

Panduan Ukuran

Kabeh pangukuran kadhaptar ing inci.

Size Guide

Pilihan Warna

Werna pungkasan gumantung saka jinis kain.

Color Options

Layanan sing disesuaikan

Our-Advantages

Minangka cara kanggo becik ketemu munggah karo kepinginan klien kang, kabeh operasi kita strictly dileksanakake ing baris karo motto kita "Kualitas High Top, Biaya Competitive, Service Cepet" kanggo China Grosir China Grosir Distressed French Terry Hoodies Custom Cotton Mens Hoodies, We wholeheartedly sambutan para pembeli ing saindenging jagad teka menyang fasilitas manufaktur lan duwe kerjasama win-win karo kita!

Hoodies zip-up grosir China, Produk kita diekspor ing saindenging jagad. Pelanggan tansah wareg karo kualitas dipercaya, layanan customer-oriented lan prices competitive. Misi kita yaiku "kanggo terus entuk kasetyan kanthi menehi upaya kanggo ningkatake solusi lan layanan sing terus-terusan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kerja sama".

FAQ

Q1: Apa aku bisa nggunakake kain liyane kanggo desainku?
A1: Ya, iku bisa. Mangga maringi pitutur apa fa sing kaya.

Q2: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
A2: Umume kita ora duwe saham saben gaya. Nanging sampeyan bisa mriksa situs web kita kanggo bagean saham.

Q3: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A3: T / T, Money Gram, 40% simpenan ing advance, 60% imbangan sadurunge pesenan akeh.

Kita nyoba kanggo kaunggulan, ndhukung pelanggan ", ngarep-arep kanggo dadi tim kerjasama ndhuwur lan perusahaan kanggo Staff, supplier lan tumbas, nyadari worth nuduhake lan marketing terus-terusan kanggo Best-Selling China Lightweight Dry Fit Polyester Gym Zipper Hoodie, Kita lagi looking ahead kanggo nggawe asosiasi perusahaan bisnis jangka panjang bebarengan karo sampeyan. Komentar lan rekomendasi sampeyan pancen dihargai.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan