Custom Lantern Lengan Pendek Fleece Pink Sweatshirt

Katrangan singkat:

Fitur produk:

- Lengan unik gaya lampion

- Rada nyelehake pundhak

-Sisi kapapar zipper

- Reguler fit


Detail Produk

Tag produk

 Panduan Ukuran

Pabrik Kita

Yiwan Apparel Co., Ltd diwiwiti saka tim cilik lan saiki berkembang dadi perusahaan sandhangan kanthi kemampuan produksi dhewe kanggo ngontrol biaya lan mbantu klien nggawe desain anyar sing luwih efisien.

Spesialisasi ing busana sebab pria, t-shirt, hoodie & sweatshirts, celana pendek & celana, lsp. Lan nampa desain khusus kanthi MOQ kurang 100pcs saben gaya saben warna.

Kanthi 30,00 meter persegi. Ndhuwur 100 wong. Dumunung ing Dongguan, China, yaiku zona industri sandhangan sing ditutup kanggo pasar kain lan aksesoris paling gedhe, sing luwih fleksibel kanggo unsur busana paling anyar.

lan materi teka cepet. ditutup kanggo Shenzhen lan pelabuhan Guangzhou sing gampang lan cepet kanggo pangiriman.

Yen sampeyan kasengsem ing samubarang item kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, priksa manawa sampeyan aran gratis kanggo hubungi kita. Kita wis ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

Our-factory

Kenapa Pilih Kita

Why to choose us (1)

 

Packing & Pengiriman

Packaging:
1 pc/polybag
Ukuran karton minangka requsted

Pangiriman: 
DHL / Fedex kanggo conto;
Pengiriman UDARA / SEA kanggo barang akeh

MOQ:
100 pcs (bisa nego)
pangiriman sampel:
sampel selaras 15-20 dina

FAQ

1. Apa MOQ (Mini jumlah pesenan)?
MOQ punika 200cps saben gaya siji werna, bisa nyampur ukuran

2. Suwene kanggo sampling?
Biasane ing 2 minggu sawise dikonfirmasi kabeh rincian.

3. Suwene kanggo produksi akeh?
Biasane ing 25-30 dina kerja sawise dikonfirmasi kabeh rincian. Iku gumantung yen desain banget rumit.

4. Bisa nambah label / tag khusus?
Ya, label / tag sing disesuaikan bisa dilampirake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan