Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan. Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan. Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan. Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union 40% simpenan ing advance, 60% imbangan ...
40% simpenan ing advance, 60% imbangan marang salinan B/L.

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita. Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita. Ing babar pisan utawa ora, iku budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan mutusake masalah kabeh masalah customer kanggo kepuasan everyone.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu. Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang. Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang. Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe. Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.