Fashion Pria Dada Saku Katun Towlling Polo T-shirt

Katrangan singkat:

Detail Kaos Polos Towling :

- Saku dada

- Titik krah karo placket

-Katun towlling werna ijo zaitun

- Reguler fit


Detail Produk

Tag produk

Jeneng barang Fashion Pria Dada Saku Katun Towlling Polo T-shirt Komposisi Katun Towlling
Logo Printing, bordir… Customized Ukuran XS-XL, ukuran plus kasedhiya
Wektu Sampling 8-10 dina kerja sawise dikonfirmasi kabeh rincian MOQ 100pcs saben gaya siji warna

Bagan ukuran

Size Chart

 

Pabrik Kita

    Yiwan Apparel Co., Ltd diwiwiti saka tim cilik lan saiki berkembang dadi perusahaan sandhangan kanthi kemampuan produksi dhewe kanggo ngontrol biaya lan mbantu klien nggawe desain anyar sing luwih efisien.

Spesialisasi ing busana sebab pria, t-shirt, hoodie & sweatshirts, celana pendek & celana, lsp. Lan nampa desain khusus kanthi MOQ kurang 100pcs saben gaya saben warna.

Kanthi 30,00 meter persegi. Ndhuwur 100 wong. Dumunung ing Dongguan, China, yaiku zona industri sandhangan sing ditutup kanggo pasar kain lan aksesoris paling gedhe, sing luwih fleksibel kanggo unsur busana paling anyar.

lan materi teka cepet. ditutup kanggo Shenzhen lan pelabuhan Guangzhou sing gampang lan cepet kanggo pangiriman.

karo kain mriksa mesin lan mesin wis shrinkage kanggo njaga kain iku becik kanggo nggawe supaya kain cacat.

Buruh sing berpengalaman kerja keras kanggo sampling kanthi efisien.

7 jalur produksi kanggo njamin cepet wektu watara.

Mesin canggih lan trampil pdepartemen QC profesional kanggo strictly kontrol kualitas lan produk sampurna.

Muda semangat lan profesional tim sales kanggo respon pas wektune kanggo komunikasi efisien cepet ing sadurunge-sales, sales lan sawise-sales.

We serius ing saben pesenan, fokus ing saben langkah, tanggung jawab kanggo saben bagean lan bisa bebarengan kanggo nggawe iku sampurna lan efisien. 

Yen sampeyan kasengsem ing samubarang item kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, priksa manawa sampeyan aran gratis kanggo hubungi kita. Kita wis ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

Our-factory

Kaluwihan Kita

1. Ditutup kanggo pasar kain lan aksesoris, fleksibel ing tren fashion lan sumber materi
2. Ditutup kanggo Shenzhen lan bandar Guangzhou, gampang kanggo pangiriman cepet.
3. Buruh berpengalaman sing trampil nggawe proses luwih efisien.
4.Tim sales pasien profesional kanggo komunikasi sing efisien
5.Layanan khusus kaya ing ngisor iki

Our-Advantages

FAQ

Q1: Apa layanan khusus sampeyan nyedhiyakake?
A1: Logo, tag, label lan trim khusus sing disesuaikan bisa uga.

Q2: Apa aku bisa nggawe pangukuran khusus?
A2: Ya, iku bisa. Lan kita uga bisa nuduhake referensi ukuran.

Q3: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A3: T / T, Money Gram, 40% simpenan ing advance, 60% imbangan sadurunge kiriman akeh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan