Kaos Slub 100 Katun V Neck sing entheng kanthi potongan mentah

Katrangan singkat:

Kaos katun 100% Slub digawe kanthi bentuk sing santai kanthi garis leher v klasik. Pinggir hem mentahan nambah definisi pas lan nggawe tampilan worn-in, nyaman lan nyaman.

  • 100% katun
  • V-neck
  • Lengan pendek
  • Detail hem mentahan

Detail Produk

Tag produk

rega Competitive China T-Shirt lan Cotton T Shirt rega, Supaya nindakake goal kita "customer pisanan lan bebarengan entuk manfaat" ing kerjasama, kita netepake tim engineering qualified lan tim sales kanggo nyuplai layanan paling apik kanggo gawe marem kita pelanggan 'persyaratan. Welcome kanggo kerjo bareng karo kita lan gabung kita.

Bagan ukuran

Size Chart

Kaluwihan Kita

1. Ditutup kanggo pasar kain lan aksesoris, fleksibel ing tren fashion lan sumber materi
2. Ditutup kanggo Shenzhen lan bandar Guangzhou, gampang kanggo pangiriman cepet.
3. Buruh berpengalaman sing trampil nggawe proses luwih efisien.
4.Tim sales pasien profesional kanggo komunikasi sing efisien
5.Layanan khusus kaya ing ngisor iki

Our-Advantages

FAQ

Q1: Apa layanan khusus sampeyan nyedhiyakake?
A1: Logo, tag, label lan trim khusus sing disesuaikan bisa uga.

Q2: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
A2: Umume kita ora duwe saham saben gaya. Nanging sampeyan bisa mriksa situs web kita kanggo bagean saham.

Q3: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A3: T / T, Money Gram, 40% simpenan ing advance, 60% imbangan sadurunge kiriman akeh.

Inovasi, kualitas paling dhuwur lan linuwih minangka nilai inti perusahaan kita. Prinsip iki dina ekstra saka tau mbentuk basis saka sukses kita minangka perusahaan agêng-ukuran internasional aktif kanggo Hot sale Factory China entheng Slub Jersey Women V Neck Top Blus, Anjog gaya lapangan iki adil kita. Nyedhiyakake produk lan solusi kelas 1 minangka tujuan kita. Kanggo nggawe jangka panjang sing apik, kita pengin kerja sama karo kabeh kanca ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan duwe kapentingan ing produk kita, elinga biasane aja wegah hubungi kita.

Pabrik sale panas China Busana lan Blus rega, Kita lagi ngenalaken minangka salah siji saka akeh Pabrik Supplier lan ekspor barang dagangan kita. Saiki kita duwe tim sing berpengalaman sing dilatih khusus sing ngurus kualitas lan pasokan pas wektune. Yen sampeyan nggoleki Kualitas Apik kanthi rega sing apik lan pangiriman pas wektune. Hubungi kita.

Rega Pabrik Kanggo China Cotton T Shirt lan Man Shirt rega, Kabeh gaya katon ing situs web kita kanggo ngatur. Kita nyukupi syarat pribadi karo kabeh produk saka gaya sampeyan dhewe. Konsep kita yaiku mbantu nyedhiyakake kapercayan saben panuku kanthi nawakake layanan sing paling tulus, lan produk sing tepat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan