Busana lanang! Gaya jalanan!

Iku banget awal kanggo ngandhani apa tren koleksi busana pria musim semi 2022 - lan gaya jalanan - sing bakal dikirim, nanging ora gampang mbayangake manawa bakal mandheg ing jaman pra-pandemi. Busana pria musim semi 2020 nuduhake sekitar Juni 2019 ndeleng trotoar kutha sing nyusup kanthi inspirasi, saka pola ekspresif lan warna sing cerah nganti nada sing bisu lan siluet sing disesuaikan.

Ing London, iku kabeh babagan layering outerwear selaras kanggo dina chill; ing Milan, muter karo kandel, prints urip; lan ing Paris, ngisinake ramping, katon monochrome.
Ayo tindakake minangka tren saka acara busana pria musim semi 2022.

Kita nggawe khusus kanggo sampeyan nganggo celana pendek, celana, hoodie & sweatshirts, t-shirt, lsp.
Looking forward kanggo desain unik metu kanggo umum.


Wektu kirim: Jun-12-2021