Prediksi nada kain 2021/2022

Werna minangka unsur sing penting banget kanggo nyandhang. Werna populer beda karo
saben taun lan saben mangsa. Kolokasi warna sing trampil bakal menehi luwih akeh fashion
pangertèn. Pantone wis nerbitake sawetara warna populer sajrone 2021/2022
Autumn / mangsa fashion show.
Kene kita ngangkat munggah 7 werna kanggo conto. Ayo priksa rincian liyane. Apa warna sing paling disenengi?

1. Green Bee Pantone17-6154 Suket alam ijo

Prediction of fabric tonessingleimg (4)

Telung jinis kolokasi warna ijo, tentrem, sumilir, jembar, pengarep-arep lan kuat.
Ijo + putih, kombinasi iki, karo putih resik murni, saiki sethitik liyane murni lan sumilir, aran kaya menyang alam, nggawe wong aran anteng lan seneng.
Ayo ijo dadi sentuhan pungkasan ing rincian rasukan, lan uga nduweni rasio pamisah, sing narik kawigaten lan narik kawigaten.

Prediction of fabric tonessingleimg (5)

Ijo + Ireng, kandel lan senior.
Ijo kudu dadi kuwat, supaya bisa diimbangi kanthi visual karo ireng sing luwih abot, lan katon luwih maju.Ijo asline mulya, lan ireng iku serbaguna, nggawe perasaan aristokrat sing ana.

Prediction of fabric tonessingleimg (6)

Utawa, Cukup milih gaya ireng lan ijo, Nganggo seksi lan dhuwur-mburi nganggo sepisan.

Prediction of fabric tonessingleimg (7)

Ijo + Biru, cukup lan cetha.
Ijo lan biru loro-lorone warna sing keren. Ing pungkasan mangsa panas lan awal musim gugur, iku kombinasi warna sing tenang.

Prediction of fabric tonessingleimg (8)

Overhang ijo bisa nggawe rasukan sampeyan katon ora biasa maneh. Utawa, nggunakake ijo lan biru jenuh sing sithik kanggo nggawe efek warna-warni uga dadi pilihan sing apik.

Prediction of fabric tonessingleimg (1)

2. Pantone biru 17-4245

Werna biru pulo sing ngganggu narik minat kita

Prediction of fabric tonessingleimg (12)

3.Brown 19-1223 Kanthi swagger sethitik

Prediction of fabric tonessingleimg (10)

4. Pantone biru langit 14-4123, Werna biru kelangan ing dina tanpa awan.

Prediction of fabric tonessingleimg (11)

5.Pantone Kuning padhang 13-1647, Ramah lan seneng, kuning ora kuwat lan optimis nggawa dina sing cerah.

Prediction of fabric tonessingleimg (9)

6. Tomat krim Pantone 16-1348 iku coklat buttery sing warms jantung.

Prediction of fabric tonessingleimg (3)

7.Abang ngowahi pantone 18-1559 Suggestive lan pengaruh abang

Prediction of fabric tonessingleimg (2)

Muga-muga bisa migunani kanggo desain khusus sampeyan. Kita ing kene ngenteni sampeyan. Looking nerusake kanggo mbangun sesambetan loropaken karo sampeyan ing mangsa cedhak.


Wektu kirim: Aug-13-2021